19:42
Огляд дорожньої фрези Cat® PM620

Дорожня фреза Cat® PM620 - високопродуктивна і маневрена модель, які знімає асфальтове і бетонне покриття на повну глибину за один прохід. Експлуатаційна маса моделі PM620 складає 33 330 кг. Модель вооружена 6-циліндровим дизельним двигуном Cat® C18 ACERT™ з турбонаддувом повної потужності на 630 кінських сил. Двигун кріпиться за допомогою ізолюючих опор, що знижує вібрацію для підвищення комфорту оператора.

Гусениці виготовлені по технологіям Caterpillar і створені з надійних та високоякісних матеріалів Вам надо лучшая полимерная арматура для больших цементных работ? Тогда мы рады предложить для вас самую достойную композитная арматура Херсон качеством коей вы останетесь очень удовлетворены и еще секономите достойные деньги на доставке.. Натяг гусениць автоматично приводиться до рационального для виконання робіт. У координованому режимі внутрішній радіус повороту складає всього 2,0 м, завдяки чому машини маневрені навіть в умовах обмеженого простору.



Машина PM620 вооружена високопродуктивним ротором шириною 2010 мм. Максимальна глибина різання складає 330 мм.

Дорожня фреза Cat® PM620 може оснащуватися вбудованою системою Cat® Grade Control. Система контролю поздовжнього і поперечного нахилу з функціями 2D і 3D автоматичного управління заглибленням ротора і поперечним нахилом на встановленій глибині різання забезпечує більш просте і точне управління.

Навантажувальний конвеєр приводиться в рух двома гідромоторами з високим обертаючим моментом Вам требуется лучшая металлопластиковая арматура для домашних цементных направлений? В этом случае мы хотим предоставить вам самую достойную Стеклопластиковая арматура Тернополь качеством которой вы останетесь весьма удовлетворены и еще секономите достойные средства на доставке.. Величавый отвір скидання допомагає швидко звільнити зону різки від матеріалу, забезпечуючи високу продуктивність. Конвеєр можна складати для зменшення розмірів машини під час транспортування.

  

Стандартна система розпилення води змащує стрічку конвеєра і допомагає запобігати скупченню пилу Вам нужно надежная пластиковая арматура для ваших цементных направлений? Тогда мы желаем дать вам самую достойную композитная арматура Николаев качеством данной продукции вы окажетесь весьма удовлетворены и при этом секономите большие средства на доставке.. Відцентровий насос подає воду до розпилюючих форсунок в камері різання. Розпилюючі форсунки розбризкують воду на ротор для кращого охолодження ріжучих наконечників. Розпилюючі форсунки можуть бути з легкістю зняті для огляду і заміни без використання інструментів.

Вбудована система Product Link™ передає точну, своєчасну та корисну інформацію про розташування, використання і стан обладнання. Дана система оптимізує діагностику, час технічного обслуговування і витрати за рахунок обміну інформацією про критичні параметри та місцезнаходження машини між дилером і клієнтом.



Для отримання більш докладної інформації про дорожню фрезу PM620 зв'яжіться зі спеціалістами компанії Цеппелін Україна за телефоном  0 800 300 350.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

Просмотров: 207 | Добавил: corwinx52h | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close